workshopruimte

keuken voor de workshops
gasfornuis

Keuken

In de goed uitgeruste keuken is voldoende ruimte om een fijne workshop te volgen. Er is voldoende apparatuur, pannen, werkruimte en allerlei gereedschappen om iedereen de gerechten te laten maken. Natuurlijk is er een flinke koeling om de ingredienten HACCP-veilig voor gebruik op te slaan. Eten

Tijdens de workshop eten we de gemaakte gerechten ook op. In de gezellige ruimte zijn er 6 tafels en voldoende stoelen om in verschillende opstellingen een fijne sfeer te creeren.

Om voldoende bewegingsruimte te waarborgen zijn de workshops voor maximaal 20 personen te boeken. Bij een ietwat aangepaste workshop zijn meer dan 20 personen mogelijk. Dat doen we in overleg

Huur van kookatelier en keuken

Voor zakelijke bijeenkomsten zijn de workshops zeer geschikt voor teambuilding, hei-dagen of trainingen. Voor kleinere groepen is het daarnaast mogelijk om te vergaderen. Een fantastische manier om beter met elkaar kennis te maken en in een ongedwongen sfeer een hecht team te vormen.

Je kan het kookatelier en de keuken (dus zonder workshop) ook huren voor bijvoorbeeld vergaderingen en overleggen. Wij zorgen dan voor koffie, thee etc, maar ook de lunch, tussendoortjes, borrel en diner kunnen in dezelfde ruimte voor je verzorgd worden. Vergader-faciliteiten als projectiescherm, wifi, whiteboard zijn aanwezig.

We hebben in ieder geval fantastische koffie.

Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Er zijn mogelijkheden om ook de keuken te huren om te gebruiken voor bijvoorbeeld een kookclub. U huurt dan de keuken zonder verdere begeleiding. Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.