Foodboxen

De workshop Vegetarisch Koken bestaat uit het maken van een aantal volledig vegetarische gerechten voor een 3-gangen diner. U kookt in deze kookworkshop een uitgebalanceerd menu met een brede selectie vegetarische ingrediƫnten. De bereiding van de producten is puur, waardoor u kunt genieten van heerlijke en authentieke smaken. Natuurlijk komen ook bijgerechten en een nagerecht aan de orde. We maken zo weinig mogelijk gebruik van vleesvervangende producten.

Indien gewenst kunnen we de workshop ook Veganistisch maken, zodat er in het geheel geen dierlijke producten gebruikt worden.

Indien gewenst kunnen we ook gebruikmaken van (zoveel mogelijk) Biologische producten. De prijs daarvan ligt in het algemeen aanzienlijk hoger, vandaar de verhoogde prijs.

De prijs van de workshop Vegetarisch of Veganistisch Koken is € 55 per persoon inclusief welkomstdrankje, wat borrelhapjes, fris, sap, wijn en bier en koffie of thee na.

Voor een zoveel mogelijk Biologische en Vegetarische workshop is de prijs € 59,50 pp

Minimum aantal deelnemers is 8 personen. Bij minder personen houden we een prijs van € 440 (inclusief BTW) of €476 (bij de Biologische Vegetarische workshop) aan.