Kookworkshops

In onze keuken is voldoende ruimte voor persoonlijke en intensieve kookworkshops. Het minimum aantal personen is 8 personen, het maximum 20 personen. Voor de workshops heb je geen voorbereiding nodig of hoef je ingredienten te halen. Je neemt de recepten mee naar huis. Tijdens of na afloop van de workshop worden de gerechten gezamenlijk opgegeten.

Proef. Doe. Geniet!

De workshops zijn zeer geschikt voor vrienden of familiebijeenkomsten. Voor bedrijven zijn de workshops zeer geschikt voor teambuilding of afscheid te nemen van een gewaardeerde collega.

De workshops worden in Diepenveen gegeven op een afgesproken datum en tijdstip. Heb je andere wensen voor een van deze workshops of wil je een eigen aangepaste workshop, bijvoorbeeld op je eigen locatie? Neem dan contact met me op.

Jij en je groep worden ontvangen met een hapje op een borrelplank en een welkomstdrankje zoals Prosecco. De workshops zijn inclusief drankjes (wijn, bier, fris, water) en excessief gebruik wordt niet toegestaan.

De workshops duren maximaal 4 uur (Indische Rijsttafel, Italiaans, Surinaams en Marokkaans) en 3 uur (hapjes & tapas, kinderworkshop). Indien de workshop uitloopt wordt er 5 pp per half uur extra berekend ivm gebruik van drankjes, kookatelier en keuken.

Kookworkshop Indische Rijsttafel 45,00 pp

De workshop Indisch koken bestaat uit het maken van een aantal gerechten met vlees, kip en groenten. Natuurlijk komen ook bijgerechtjes en een nagerecht aan de orde. Nna afloop kan je al een kleine rijsttafel maken.

Kookworkshop Italiaans 45,00 pp

Bij de workshop Italiaans koken maken we een diner, bestaand uit 2 antipasti (voorgerechten), een "primo piatto" (de eerste gang), een "secundo piatto" (het hoofdgerecht met vlees), een bijgerecht en natuurlijk een "dolce", het dessert.

Kookworkshop Hapjes & Tapas 37,50 pp

Bij deze workshop maken we een aantal hapjes & tapas. Deze zijn gevarieerd en stellen je in staat een hapjesbuffet te maken. De gerechtjes zijn zeker voldoende als volledige en gevarieerde maaltijd.

Kookworkshop Surinaams

45,00 pp

De workshop Surinaams koken bestaat uit het maken van een aantal gerechten met vlees, kip en groenten met echt Surinaamse ingredienten, zoals kousenband en Surinaamse kruiden en specerijen. Na afloop kan je een complete Surinaamse maaltijd te koken.

Kookworkshop Marokkaans

45,00 pp

De workshop Marokkaans koken bestaat uit het maken van een aantal gerechten met vlees, kip en groenten met echt Marokkaanse kruiden en specerijen. Natuurlijk komt couscous en een tajine aan bod. Na afloop kan je een complete Marokkaanse maaltijd te koken.

Kinderworkshop Streetfood

19,50 pp

Minimaal 8 kinderen en 2 ouders

Voor kinderen organiseren wij kinderfeestjes waarbij de kinderen zelf bakken en koken, maar natuurlijk onder begeleiding aan de slag gaan. Bij de Streetfoodworkshop maken we pizza, hamburgers, bakken we zelf frites en maken een dessert. De workshop duurt maximaal 3 uur.

Workshop Bonbons maken

De volgende datum is nog niet bekend maar Meld je alvast snel aan!

Tijdens de workshop maak je bonbons met vullingen zoals cookiedeeg, karamel, noten of zelfs een rafaello of een ganache. Verder bijvoorbeeld Bastogne truffels of chocolade fudge. Als een echte patissier werk je met diverse ingrediënten en verschillende technieken met de chocolade en ga je zelf verschillende vullingen maken. Na afloop van de workshop krijg je een doosje van ca. 250 gram van de gemaakte creaties mee naar huis.

De prijs voor deze lekkere workshop die ongeveer 2,5 uur duurt, is 25 per persoon, inclusief koffie of thee, fris of sap. Wijn en bier tegen betaling.

Stuur hier een mail voor je aanmelding of vraag.


Klik hier voor foto's van de workshopruimte en keuken

Wil je meer weten over de workshops of heb je eigen wensen over de invulling ervan, neem dan contact met me op.