Restaurant

Vanaf vrijdag 5 juni zijn we als restaurant geopend met een heerlijke kaart. In ons restaurant is voldoende ruimte, waarbij de tafels allemaal 1,5 meter uit elkaar staan. We kunnen 12 gasten ontvangen!

Voor het restaurant is reserveren noodzakelijk. Voorafgaand aan je bezoek moeten we een korte vragenlijst per persoon doornemen. Gebruik voor de reservering het formulier of neem telefonisch of per mail contact met me op.

Maatregelen

We hebben natuurlijk de RIVM regels en het protocol van de Koninklijke Horeca Nederland aangehouden en onze bedrijfsinrichting aangepast. De tafels staan op 1,5m van elkaar, de kok draagt een mondkapje en handschoenen, er is voldoende handzeep en hand-gel, er zijn papieren handdoekjes en er wordt voortdurend schoongemaakt.


Vooraf 4 pp

  • Minestrone lente-soep
  • Zomerse salade met gerookte kip

Dinner 19,50 pp

  • Homemade hamburger (150 gr, 100% rundvlees, hamburgerbroodje, gebakken uien, tomaat, sla, dressing), patat, mayonaise, koolsalade (witte kool, wortel, ui, paprika, mayonaise-dressing)
  • Nasi goreng, homemade kipsaté van kippendij, satésaus, kroepoek, komkommersalade (komkommer, wortel, ui, zoetzure dressing)
  • Spiraalpasta bolognese vegetarisch, tomaten, linzen, veel groenten, salade (sla, komkommer, tomaat, paprika, ui, zoetzure dressing) (vegetarisch)
  • Zalmmoot in beurre noissette, aardappelrondjes, salade Nicoise (sla, tomaat, boontjes, ui, olijven, Provençaalse dressing)
  • Maaltijdsalade (gemengde sla, cherrytomaatjes, gebakken geitenkaas, pijnboompitjes, balsamicodressing)

Desserts 5,00 pp

  • Trifle (crumble, custard, yoghurt, vers fruit), slagroom
  • Chocolade mousse, kersen, slagroom

Kindermenu 7,50 pp

  • Patat, kipnuggets/frikandel/kroket/kleine hamburger, mayonaise, tomatenketchup, ijsje met M&M’s