Reservering Restaurant

Vragenlijst

Om verspreiding van het corona-virus tegen te gaan heeft het RIVM voorgeschreven dat er voorafgaand aan een bezoek aan een restaurant, een korte vragenlijst met elke gast doorgenomen MOET worden.

Dit nemen we met je door:

  • Had je een of meerdere klachten in de afgelopen 24 uur:
    o    Hoesten, neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden, benauwdheidsklachten
  • Heb je op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Heb je het nieuwe coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld in een lab?
  • Heb je een huisgenoot/gezinslid met het coronavirus en heb je in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?
  • Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld?

Bij beantwoorden van een of meer van de vragen met “ja” kan geen reservering gemaakt worden of moeten we annueleren.

Verder:

  • Behoort het gezelschap tot zelfde gezamenlijke huishouding?
  • zijn er allergieen of dieetwensen?
  • Tenslotte: alleen pin-betalingen zijn mogelijk, of ik stuur je een Tikkie (en die dan graag direct betalen).

Catering Kookatelier Boschloo volgt de volgende regels:

  • Houdt 1,5 meter afstand
  • Handen wassen
  • Gebruik papieren handdoekjes
  • Hand-gel is aanwezig
  • Geen handen schudden
  • Jassen etc over de eigen stoel