Buffetten

Koud & Warm 24,50 pp
  • Rundvleessalade (150 gr pp)
  • Zalmsalade (100 gr pp) met zalm, haring en makreel
  • Aardappelsalade (100 gr pp)
  • Vleeswarenschotel met 3 verschillende vleeswaren
  • Kip omwikkeld met spek
  • Varkenshaasje met champignonroomsaus
  • Runderstoofschotel
  • Gegrilde groenten van het seizoen
  • Aardappelgratin met kaas en gebakken spekjes
  • Stokbrood
  • kruidenboter
  • Kaasplateau met 3 kazen of fruitsalade


Warm vlees  19,50 pp
  • pikante spareribs 1 stukje pp
  • shoarmavlees met uien
  • BBQ worst 1 pp
  • drumsticks 1 pp
  • gehaktballetjes in een pittige saus 3 pp
  • Aardappelgratin met kaas en gebakken spekjes
  • frisse groene salade met dressing
  • kruidenboter
  • Turks brood

Italiaans 24,50 pp

  • Antipasti
  • Italiaanse vleeswarenschotel met 3 soorten vleeswaar
  • Gegrilde groenten van het seizoen
  • Salade Caprese (tomatensalade met mozzarella en basilicum)
  • Kip met champignon-wittewijnsaus
  • Pasta bolognese (gehaktballetjes en tomatensaus)
  • Ciabatta en stokbrood
  • tapenade van olijven
  • kruidenboter
Indische Rijsttafel 24,50 pp
  • nasi koening (gele rijst)
  • pepesan (pittige vis)
  • ayam smoor (gesmoorde kip)
  • daging smoor (gestoofd rundvlees)
  • sambal goreng boontjes (groentegerecht van spercieboontjes)
  • sajur lodeh (groentegerecht van gemengde groenten)
  • atjar ketimoen (zoetzuur van komkommer en wortel)
  • babi ketjap (varkensvlees in ketjapsaus)
  • kroepoek
  • sambal
  • gefruite uitjes
  • seroendeng

Hapjesbuffet 13 pp

  • Rundvleessalade (150 gr pp)
  • Aardappelsalade (150 gr pp)
  • Gehaktballetjes in pittige (warme) saus 2 pp
  • 1 satéstokje pp met (warme) satésaus
  • Kip omwikkeld met spek
  • Gevulde eieren 1 pp
  • Kaashapjes 2pp
  • Haring met roggebrood 1pp
  • Worsthapjes 2 pp
  • Stokbrood
  • kruidenboter

Borrelbuffet 10,50 pp

  • Rundvleessalade (150 gr pp)
  • Gehaktballetjes in pittige (warme) saus 2pp
  • satéstokje met (warme) satésaus 1pp
  • Kip omwikkeld met spek 1pp
  • Gevulde eieren 1 pp
  • Kaashapjes 2 pp
  • Haring met roggebrood 1pp
  • worsthapjes 2pp
  • Stokbrood
  • kruidenboter


Hapjes & Tapas op schalen en planken vind je hier

Minimum aantal personen voor een buffet is 10 personen.

De buffetten worden geleverd in chafing-dishes (warmhoudbakken), compleet met opscheplepels. Koude gerechten worden in of op schalen gepresenteerd. Stokbrood komt ongesneden, met een mand, snijplank en broodmes.

Borden, bestek en servetten zijn beschikbaar voor € 1 per persoon. We nemen de borden en bestek weer vuil mee terug, zodat je niet hoeft af te wassen. Tenten, koelkasten, statafels, glazen etc zijn beschikbaar tegen vergoeding, graag ruim van te voren aangeven.

Bezorging in de omgeving Deventer, Diepenveen, Schalkhaar en Olst zonder bezorgkosten. Voor andere plaatsen wordt € 0,29 per kilometer berekend.

Voor dieetwensen of vegetarische varianten kan je contact met ons opnemen.

De buffetten worden kant en klaar afgeleverd en neergezet zodat je gasten er direct gebruik van kunnen maken. Mocht je bediening bij het buffet willen, dan is dat tegen betaling mogelijk. Prijs per uur per persoon is 35 inclusief BTW.

DesserT  6 pp

Bij alle buffetten is een dessertbuffet mogelijk voor hetzelfde aantal personen als van het (hoofd) buffet. We hebben de volgende keuzes*:

  • trifle met fruit van het seizoen in grote glazen schaal
  • tiramisu in schaal
  • griesmeelpudding met fruit van het seizoen in 1-persoon coupes
  • kokosrijst met abrikozen in 1-persoon coupes
  • panna cotta met fruit van het seizoen  in 1-persoon coupes

*(slechts 1 dessert-keuze per buffet, dus voor iedereen hetzelfde dessert)