Broodjes, soep en lunch

Broodjes en soep zijn te bestellen vanaf 10 personen.

Bezorging in de omgeving Deventer, Diepenveen, Schalkhaar en Olst zonder bezorgkosten. Voor andere plaatsen wordt € 0,29 per kilometer berekend.

Broodjes

We bakken de broodjes zelf af, zodat ze altijd vers zijn. Ze zijn hard (we doen niet aan kleffe zachte bolletjes), wit of bruin en bij grotere bestellingen ook als stukken ciabatta of stokbrood.

We beleggen ze met verschillende vleeswaren en verschillende soorten kaas, sla, tomaat, komkommer, sauzen of mayonaise. Je krijgt altijd een ruime variatie aan broodjes,

Je ontvangt de broodjes op schalen die we graag weer terug krijgen.

Borden, bestek en servetten zijn beschikbaar voor 1 per persoon. We nemen de borden en bestek weer vuil mee terug, zodat je niet hoeft af te wassen.

Soep

We kunnen soep leveren bij de broodjes, of natuurlijk soep zonder broodjes.

We hebben ook echte maaltijdsoepen, steviger, voller en een echte volledige maaltijd. Klik hier voor meer info over maaltijdsoepen.

De soep wordt bij je afgeleverd in 1 of meerdere elektrische soepketels, met opscheplepel(s). Soepkommen en lepels zijn beschikbaar voor 0,50 per persoon.

Indien je vers gebakken stokbrood, een snijplank en een broodmes bij de soep wilt, is dat mogelijk voor 1 per persoon.

We hebben verschillende soorten soep, zowel vegetarisch als niet-vegetarisch. We koken graag met de seizoenen mee, zodat niet alle soepen altijd verkrijgbaar zijn.

Enkele voorbeelden:

  • pompoensoep
  • mosterdsoep
  • courgettesoep
  • preisoep
  • groentesoep
  • tomatensoep

Prijslijst

Rijk belegde broodjes 7,50 per persoon (2 broodjes pp)

Soep 5 per persoon (200 ml pp)

Broodjes en soep 11 pp

Jus d'orange, melk en karnemelk 2 pp

Krentenbol met roomboter 1,50 p st

frisse groene salade 1 pp

Lunches

De lunches bestaan uit de hierboven genoemde broodjes, eventueel met soep en worden naar uw wens aangevuld met melk en karnemelk, jus d'orange en een opgemaakte salade.

Warme gerechten kunnen ook aan de lunch toegevoegd worden. Te denken valt aan sate met satesaus, gehaktballetjes in pittige saus of een gerecht van je keuze.